piatok 11. decembra 2020

Škriatková trieda

Vianočný pozdrav pre rodičov                                                               

Myslíte si, že klasickým papierovým listom navždy odzvonilo? V čase keď máme internet, email, mobil sa to môže zdať ako zastaraný spôsob komunikácie…. ALE !?
Rukou napísaný list má svoje čaro a je určite oveľa osobnejší ako email či sms-ka. Rukou napísaný list si každý nechá a nehodí ho do priečinku v doručenej pošte emailu. Keď v budúcnosti otvorí Váš list veľmi rád si ho prečíta a aspoň na chvíľočku na Vás bude myslieť! Vždy keď sa k nim dostaneme spomenieme si na krásne chvíle ktoré sme prežili spolu s pisateľom listu. Preto nikdy nezatracujme rukou písaný list! Má veľkú silu a svoje osobité čaro. A preto sme sa aj my v škriatkovej triede rozhodli napísať a poslať rodičom takýto pozdrav k Vianociam.







Prajeme Vám krásne a veselé Vianoce. Nech sú sviatkami plné lásky, pokoja a oddychu. Nech je vaše srdce obklopené láskou všetkých blízkych a žiari šťastím jasne ako Betlehemská hviezda. Nech pod stromčekom nájdete veľa darčekov, ktoré vás pri srdiečku zohrejú a zažijete chvíle, na ktoré budete vždy s úsmevom a láskou spomínať.
Blog pripravila: I. Némethová

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára