pondelok 1. októbra 2018

Trieda Janka Hraška 



Mlieko je biologicky hodnotná tekutina, ktorá obsahuje všetky zložky potrebné pre ľudský organizmus, preto sme sa rozhodli si pripomenúť medzinárodný deň mlieka. Spojili sme sa s triedou Motýlikovou a s triedou Slniečkovou. Z každej triedy sme vybrali dvoch žiakov, ktorí súťažili za celú triedu v pripravenom kvíze o mlieku. 










V kvíze sa na prvom mieste umiestnila trieda Janka Hraška, na druhom mieste trieda Motýliková a na poslednom, treťom mieste trieda Slniečková. Každý súťažiaci bol odmenený cenou. 
Deti si zopakovali svoje vedomosti a získali nové poznatky. Na ďalší deň sme si ich zopakovali formou projektov. Žiaci boli rozdelení v skupinách a spoločne zhotovili projekt o mlieku, o tom čo sa nové dozvedeli alebo čo už vedeli. Po zhotovení projektov sme si ich spoločne odprezentovali. 

 Ďalej sme so žiakmi v mesiaci septemer privítali jeseň. Povedali si o zmenách počasia, a o zmene v prírode. 
Vyrobili sme si farebné stromy, s farebným lístim pomocou temperových farieb, každý pracoval samostatne a rovnakou technikou. 

 Ďalej sme si pripomenuli Medzinárodný deň čokolády, žiaci navrhovali ľubovoľný obal čokolády  podľa vlastnej fantázie a zúčastnili sme sa v ŠKD bublinkovej show, kde sa deti pohrali s bublifukom a bublinami. 

Pripravila: S.Nosáľová


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára